Na mijn opleiding fotografie aan de academie voor schone kunsten te Hasselt (België) ben ik vanaf 1997 werkzaam als professioneel fotograaf in de :
 

bedrijfsfotografie - portretfotografie - reclamefotografie - publiciteitsfotografie - fotojournalistiek - autonomefotografie

 
 
In mijn werk  voor bedrijven, uitgeverijen, overheden, en organisaties door het hele land heen , worden mijn foto’s gebruikt in  publieks-, corporate-, en sponsored magazines,
beeldbanken, websites, brochures, advertorials, en jaarverslagen. Waarbij ik streef naar een goede combinatie van originaliteit op het creatieve vlak , perfectie in de techniek en snelle levertijden.
Daarbij wil ik mijn foto’s zo krachtig en sprekend mogelijk laten zijn. Tevens staat niet alleen kwaliteit voorop maar ook betrouwbaarheid, flexibiliteit, organisatie en passie voor het beeld en bedrijf.
Ook werk ik bij bepaalde opdrachten samen met beeldredacteuren, artdirectors, en ontwerpers, Waarbij dan het idee of concept naar beeld wordt vertaald. 
 

Linkedin robinbritstra

Aanbevelingen:

Annemieke van Campen:

Robin heeft op mijn verzoek een set foto's gemaakt voor mijn website en linked-in pagina. Ik heb de samenwerking als heel prettig en professioneel ervaren.
Robin is creatief, hij werkt zeer nauwkeurig en is zichzelf, waardoor een ontspannen sfeer ontstaat. Dat zie je terug in het resultaat, ik ben daar heel tevreden over!

Wilma Vorselman (Hoofdredacteur Fietssport Magazine en eigenaar Buro TekstDesign):

Robin is een zeer betrouwbare, vakkundige en flexibel ingestelde fotograaf die de opdrachten voor Fietssport Magazine altijd tot volle tevredenheid uitvoert.Hij levert foto's met een originele, creatieve uitstraling; net dat beetje meer wat je van een professionele fotograaf mag verwachten. En ook niet onbelangrijk, gewoon een prettige vent om mee samen te werken!

 Henk Heuvelman (editor at Mybusinessmedia):

I like working with Robin Britstra because he is a good photographer and a reliable partner.

Dirk Jan Braggaar (Mediaproducer Politieakademie):

Robin is een prima fotograaf, zowel technisch als artistiek. Kortom altijd met plezier samengewerkt met goede foto's als resultaat.

 

Ik hanteer de algemene voorwaarden van de Dupho. De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.